Paznic injunghiat pentru un ghiveci de flori. Autorul tâlhăriei a fost prins după 3 luni de polițiștii constănțeni

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat, în data de 16 ianuarie, un minor de 17 ani, bănuit pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată din luna noiembrie a anului 2018.

Potrivit anchetatorilor, în data de 13 noiembrie, pe timpul nopţii, un tânăr de 18 ani, în timp ce se afla ca şi paznic la o florărie de pe strada Mircea cel Bătrân, a observat cum o persoană necunoscută i-a sustras un ghiveci cu flori. Individul respectiv, fiind surprins de partea vătămată, pentru a-şi asigura scăparea, l-a lovit cu un obiect înţepător, după care a fugit. Agentul de pază a necesitat îngrijiri medicale pentru o perioadă de 12-14 zile, având o leziune traumatică la nivelul braţului.

În continuare, desfăşurând activităţi de cercetare, poliţiştii constănţeni l-au identificat pe autor ca fiind un minor de 17 ani, din municipiul Constanţa.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat instanţei de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă de lucrătorii B.I.C. pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*