Prins în flagrant în timp ce abandona 15 tone de deșeuri nepericuloase în Cernavodă

Tractorul și remorca cu care erau transportate deșeuri. FOTO Poliția Română

Reprezentantul unei societăți comerciale a fost prins în timp ce abandona 15 de tone de deșeuri nepericuloase în Cernavodă.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 14 mai, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal, au depistat în flagrant delict un reprezentant al unei societăți comerciale, care, utilizând un ansamblu format din tractor și remorcă, ar fi abandonat aproximativ 15 tone de deșeuri nepericuloase, prin efectuarea a cinci operațiuni de transport, pe amplasamentul unui depozit ilegal de deșeuri situat în orașul Cernavodă.

Constatarea a fost efectuată cu sprijinul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța.

În cauză a fost dispusă măsura indisponibilizării ansamblului auto.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru abandonarea, aruncarea și/sau  ascunderea deșeurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*