Tâlhar din Mihail Kogălniceanu căutat de autoritățile germane, săltat cu mascații

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiunile de tâlhărie cu consecințe deosebit de grave și vătămare corporală gravă, fapte comise în Germania. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

 

În cursul zilei de 29 noiembrie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni de tâlhărie și vătămare corporală gravă pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Individul urmează a fi prezentat Curții de Apel Constanța pentru emiterea unui mandat de arestare în vederea extrădării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*