Un minor a fost tâlhărit și amenințat cu cuțitul chiar în fața blocului

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Telefoanele de ultimă generație continuă să fie sursa multor necazuri. Un minor care deținea un smartphone Samsung S6 a fost amenințat pentru acesta cu un cuțit de către un necunoscut.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în seara zilei de 9 iulie a.c., în jurul orei ora 18.00, C.D. în vârstă de 24 de ani trecea pe strada Arcului din cartierul Km. 4-5, și a văzut un minor în vârstă de 17 ani în fața unui bloc, cu un telefon mobil în mână. S-a apropiat de el și i l-a cerut pentru a da un telefon urgent. Victima s-a lăsat păcălita și i l-a dat. Numai că în momentul în care suspectul s-a văzut cu telefonul în mână a luat-o la fugă. Minorul a început să țipe și să fugă după hoț. Numai că acesta s-a întors la el cu un cuțit în mână și l-a îmbrâncit, continuându-și apoi fuga.

A fost anunțată poliția, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru tâlhărie. La scurt timp, suspectul a fost identificat, iar telefonul mobil, evaluat la suma de 2.000 de lei a fost recuperat și înapoiat păgubitului.  Tânărul a fost reținut și ulterior prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul al I.P.J. Constanța.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*