Un braconier aflat în pericol de a se îneca în Dunăre a fost salvat de către polițiștii de frontieră constănțeni

Canalul Dunăre - Marea Neagră și podul de la Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu
Canalul Dunăre - Marea Neagră și podul de la Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au intervenit în sprijinul unui cetățean român care căzuse în fluviul Dunărea, în timp ce se afla la pescuit.

În seara de 26 aprilie, în jurul orei 22.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au fost informați de către ISU Dobrogea despre faptul că, pe fluviul Dunărea în zona km flv. 249, se află o persoană căzută în apă, care solicită ajutor.

Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana, au scos-o din apă și au adus-o în siguranță la mal.

Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 75 de ani, desfășura activități de pescuit cu ajutorul a două plase de tip monofilament, în lungime de 52 de metri, interzise la deținere.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*