Un militar de la Mihail Kogălniceanu s-a împușcat în timpul serviciului. Robert Danțiș avea la activ două misiuni în Afganistan

Robert Danțiș, militarul sinucigaș de la Kogălniceanu. FOTO Facebook
Robert Danțiș, militarul sinucigaș de la Kogălniceanu. FOTO Facebook

O posibilă problemă din dragoste l-a determinat pe Robert Danțiș să-și pună capăt zilelor. Bărbatul de 33 ani era angajat la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu, Constanța. În noaptea de sâmbătă spre duminică el s-a împușcat în cap cu arma din dotare.

Colegii săi sunt cei care au descoperit trupul neînsuflețit dupa ora 20.30. Robert Danțiș a fost deja de două ori în Afganistan. Ancheta pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul a fost preluată de către Parchetul Militar și Statul Major al Forțelor Aeriene.

Anchetatorii cred că problemele în dragoste l-au determinat pe Danțiș să recurgă la gestul suprem. În telefonul lui au fost găsite mesaje prin care iubita lui îl anunța că vrea să se despartă. Problemele militarului erau vechi de cel puțin două luni. Postările lui publice de pe Facebook trădau o dragoste neîmpărtășită.

Pe 11 septembrie el scria: “De dor de tine mi s-a topit sufletul. L-am pus intr-o matriţă de forma clipei în care ne-am intălnit.”

Un alt mesaj postat pe 30 octombrie 2015 spunea: “Să ne grăbim să iubim, oamenii pleacă atât de repede şi cei ce nu pleacă nu se întorc mereu şi nu ştim niciodată cum să vorbim despre iubire, Dacă prima este ultima sau dacă ultima este prima…”

Robert Danțiș, militarul sinucigaș de la Kogălniceanu. FOTO Facebook
Robert Danțiș, militarul sinucigaș de la Kogălniceanu. FOTO Facebook

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*