UPDATE FOTO Coliziune mortală la Medgidia. Impactul dintre o Dacia și o motocicletă a ucis doi oameni

Accident mortal la Medgidia. Un motociclist și șoferul unui autoturism Dacia și-au pierdut viața
Accident mortal la Medgidia. Un motociclist și șoferul unui autoturism Dacia și-au pierdut viața

Grav accident rutier la ieșire din Medgidia către comuna Valea Dacilor. Polițiștii de la Serviciul Rutier au fost alertați că tragedia a avut loc pe Drumul Județean 381.

Apelul la numărul de urgență 112 a venit după ora 9.10 a zilei de luni. Martorii povestesc că Nicolae Prică, de 60 ani, din Medgidia se afla la volanul autoturismului Dacia CT – 02 – MSP. El a ieșit de pe un drum secundar pe DJ 381 și nu a acordat prioritate motociclistului. Impactul a fost atât de puternic încât motocicleta s-a urcat pe mașină și apoi a sărit într-un șanț.

Motociclistul Marius (Mario) Gheorghe, de 26 ani locuia în cartierul Ostrov din Medgidia. Oamenii legii cred că el circula cu o viteză foarte mare, peste 180 km/oră și din această cauză nu a putut să evite impactul. Tânărul care era angajat ca militar la o unitate din Medgidia și-a pierdut viața imediat. Cadrele medicale chemate să acorde primul ajutor celor doi șoferi s-au declarat neputincioase. Rănile șoferului vinovat, dar și ale motociclistului erau deosebit de grave.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili gradul de vinovăție al celor doi. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Morga Spitalului Municipal Medgidia pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii vor să afle dacă ei au consumat alcool înainte să plece la drum.

Marius (Mario) Gheorghe era un împătimit al motoarelor. Tânărul se prezenta online drept “Mario Rider” și posta numai fotografii în care era îmbrăcat în costumul de motociclist, cu sau fără motorul său. Bolidul condus de Mario avea inscripționate cifrele “666” sub parbriz.

Ultima fotografie publică postată de Mario datează de pe 13 iulie 2015. Atunci el a scris un singur cuvânt pentru a descrie imaginea “Ghost” (Fantomă).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Si ce conteaza ca avea pe motor 666???? Ce conteaza???? Cumva a fost vina lui???? Cum ar fi putut sa evite impactul daca probabil masina i-a taiat calea fara a mai lasa loc de vreo reactie??? De ce tot timpul trebuie sa aruncam o farama de vina si pe cei cu motorul atunci cand chiar nu este cazul??? Nu va ganditi ca saditi si mai multa tristete in sufletele celor care l-au cunoscut prin cuvintele voastre alese la plesneala? Ar fi bine, draga jurnalistule, sa te limitezi la a scrie stiri obiective si nu la a-ti exprima parerea personala. “Can-can-urile” din “culise” chiar nu isi au rostul, va rugam frumos! Cine l-a cunoscut pe Marius stie cum era, iar pe restul oamenilor nu cred ca ii intereseaza altceva mai mult decat faptul ca o tragedie s-a intamplat dintr-o neatentie. Lasati-ne prietenul in pace, chiar nu a fost vina lui! Rest in pace, Mario Rider! :((

    • Fata draga,eu il stiam din vedere ,nu spune ca nu era si vina lui,caci era si vina lui…acum asa a fost sa fie,n-a fost un baiat rau.Dumnezeu sa-l ierte!

  2. Unde se credea ala cu motocicleta?…pe autostradă in Germania? 180 km/h ..daca mergea cu 50 cat este viteza legală în localități, poate reușea sa evite autoturismul.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Mario – Ghost Rider, motociclistul omorât în accidentul de la Medgidia, își risca viața cu fiecare ocazie | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*