Un microbuz a călcat un bărbat întins pe carosabil în comuna Lumina. Victima a fost grav rănită

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Un microbuz a călcat un bărbat întins pe carosabil în comuna Lumina, iar victima a fost grav rănită fiind transportată la spital.

Polițiștii spun că pe data de 12 septembrie, în jurul orei 18.35, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a condus un microbuz pe DJ 226, iar la intersecția cu strada Mare din localitatea Lumina, în timpul efectuării unui viraj la stânga, a surprins și accidentat un bărbat de 45 de ani, care se afla întins pe partea carosabilă, trecând peste acesta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*