Un marinar a căzut de pe un vapor în Dunăre, în apropiere de Cernavodă

Barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră. FOTO Adrian Boioglu
Barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat, marinar pe o navă de marfă ce trecea pe Dunăre a căzut în apă în dreptul localității Cernavodă. Spre norocul său a fost văzut la timp și recuperat din apă, fiind preluat de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Marinarul a fost diagnosticat cu traumatism lombar, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța.

Lucrătorii Poliției Transporturi au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*