Un loc de joacă din Constanța a fost vandalizat

Loc de joacă vandalizat. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că la scurt timp după ce au fost date în folosință ultimele 10 locuri de joacă reamenajate în municipiul Constanța, au început să curgă reclamațiile cu privire la vandalizarea acestora. Leagăne rupte, balansoare smulse, table de jocuri sparte și enumerarea vandalizărilor ar putea continua. La toate acestea se adaugă și faptul că spațiile nou amenajate sunt murdărite cu graffiti și transformate zi de zi în coșuri de gunoi.

“Ultimele distrugeri au fost produse la locul de joacă de pe strada Lujerului, unde 2 adolescenți au smuls „pălăria” ansamblului de jocuri. Vestea bună este că tinerii au fost surprinși de camerele de supraveghere, au fost identificați și sancționați conform HCLM 297/2021. Adolescenții exuberanți trebuie țină cont de faptul că astfel de fapte sunt sancționate conform actului normativ cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2.000 lei.

Trist este că tot din buzunarul nostru, al contribuabililor, sunt suportate costurile de reparații. Tocmai pentru că vorbim despre banii publici ai Constanței, Primăria a început demersurile pentru recuperarea prejudiciului” – Primăria Constanța.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții dotările aflate pe domeniul public, iar atunci când constată încălcări legislative care ne afectează pe toți să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 – dispecerat sau 0341/922.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*