FOTO Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este deschis, fiind operat în condiții de iarnă

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este deschis și se operează în condiții de iarnă. FOTO AIMK

Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a informat, după căderile de zăpadă, că aeroportul este deschis operării aeronavelor în condiții de iama. Se lucrează în pennanenti cu utilajele de deszăpezire (freze, lame, etc.)

„În ceea ce privește aprovizionarea cu substanțe degivrante, există în prezent un stoc de 9.200 litri, 100 % de lichid degrivant și 10.000 kg de uree granulată, urmând ca aceste cantități să fie reînnoite periodic, în funcție de necesități. Echipamentele de deszăpezire la care s­-au făcut reviziile tehnice în vederea trecerii la exploatarea de iarnă sunt: 3 lame pentru zăpada, 2 freze, 2 perii cu suflantă și 1 împrăștietor de uree,“ au precizat reprezentanții Aeroportului.

Toate utilajele de deservire tehnică a aeronavelor au fost verificate în vederea funcționării lor în parametrii optimi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*