Clubul Nuba din Mamaia este acuzat de către ACN că și-a aruncat gunoiul pe malul Canalului Poarta Albă-Midia Năvodari

Printre gunoaie, angajații CN ACN SA au găsit înscrisuri de la clubul Nuba din Mamaia. FOTO CN ACN SA

Clubul Nuba din Mamaia este acuzat de către Administrația Canalelor Navigabile de faptul că și-a aruncat gunoiul pe malul canalului, în zona Mamaia Sat. Reprezentanții acestuia susțin însă că nu știu nimic despre această situație.

Reprezentanții Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile S.A. au transmis faptul că au informat autoritățile competente despre o poluare produsă pe malul drept al Canalului Poarta Albă-Midia, Năvodari, km 4 (zona Mamaia Sat).

„Deșeurile erau provenite din construcții, printre acestea fiind găsite înscrisuri ce conduc către clubul NUBA din stațiunea Mamaia. Prin publicarea acestor abateri ne dorim conștientizarea și stoparea acțiunilor ilegale de depozitare a deșeurilor, în vederea respectării legislației de protecție a mediului pentru toți cetățenii și societățile care locuiesc, sau își desfășoară activitatea în zona de protecție și siguranță a canalelor navigabile”, au transmis reprezentanții CN ACN SA prin intermediul unui comunicat de presă.

Așa cum era normal, am luat legătura telefonic cu Jean Sasu, unul dintre administratorii clubului învinuit de către cei de la CN ACN SA.

„Nu știu despre ce este vorba“ a comentat acesta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*