FOTO Militarii „Rechinii Albi” revin în mediul natural

„Rechinii Albi“ continuă seria exercițiilor. FOTO MAPN

În această perioadă, militarii Batalionului 341 Infanterie ,,Constanța” au participat la exercițiul multinațional întrunit „FALL STORM 19″, în raionul de manevră Capu Midia, unde au avut oportunitatea să își dezvolte deprinderile acționale specifice operației de apărare la litoral.

„Rechinii Albi“  au asigurat protecția forței, participând și la exercițiul multinațional „NAPLES BLUEPRINT 2019″, desfășurat în portul militar Constanța.

Angajarea constantă a militarilor acestui batalion în activități de instruire multinaționale dovedește, încă o dată, că „Rechinii Albi” continuă să fie, vârful de lance al Brigazii 9 Mecanizată ,,Mărășești” .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*