Polaris amplasează în Năvodari containere noi pentru colectarea selectivă

Polaris amplasează în Năvodari containere noi pentru colectarea selectivă. FOTO Primăria Năvodari

Toate platformele de gunoi din Năvodari, amplasate în zonele de blocuri, vor fi dotate de către Polaris cu containere pentru colectarea separată a deșeurilor. De asemenea, containerele vechi pentru deșeuri menajere vor fi înlocuite cu containere noi metalice.

Primăria Năvodari anunță că, împreună cu compania de salubrizare Polaris, au început acțiunea de schimbare a tuturor containerelor de deșeuri în zonele de blocuri din oraș. Containerele vechi sunt înlocuite cu unele noi metalice pentru colectarea deșeurilor menajere. De asemenea, toate platformele vor fi prevăzute cu trei noi containere pentru colectarea selectivă:

  • containerul galben – doar pentru deșeurile din plastic și metal;
  • containerul albastru – doar pentru deșeurile din hârtie și carton;
  • containerul verde – doar pentru deșeurile din sticlă;
  • containerul metalic – deșeuri menajere.

Cetățenii orașului sunt rugați să respecte întocmai regulile de colectare selectivă și să arunce deșeurile reciclabile in containerele inscripționate corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*