Un individ cu mandat de arestare preventivă a fost prins de luptătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean

Jandarmii l-au luat imediat la ochi pe suspect. FOTO IJJ Constanța

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, se afla sâmbătă 24 martie în misiune de asigurare a ordinii publice în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanţa. Luptătorii au observat un tânăr care a atras atenţia prin faptul că a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea lor.

Bănuind că este ceva în neregulă, jandarmii au plecat în urmărirea lui, l-au ajuns din urmă, au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia.  În urma verificărilor făcute, jandarmii împreună cu în echipaj de poliţie sosit în sprijin au descoperit faptul că tânărul în vârstă de 21 ani, domiciliat în Cernavodă, avea pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile, emis în data de 23 martie a.c., de Judecătoria Constanţa.

Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*