Un individ care conducea o motocicletă neînmatriculată, fără a deține permis de conducere, a intrat în plin într-un microbuz de persoane

Motociclistul fără permis a intrat în plin în microbuz. FOTO SAJ Constanța

Doi motocicliști au fost răniți în urma unor accidente rutiere produse pe raza județului Constanța. Unul dintre ei nu deținea permis de conducere, iar motocicleta pe care o conducea nu era înmatriculată.

Primul accident rutier a avut loc în jurul orei 9.50, când, un bărbat de 24 de ani a condus o motocicletă pe DJ 392, iar la ieșirea din localitatea Plopeni, către Movila Verde, a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane. Acesta se afla oprit pe partea dreaptă a carosabilului, conducătorul auto intenționând să efectueze manevra de întoarcere.

În urma impactului a rezultat vătămarea a motociclistului care a fost preluat de elicopterul SMURD.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că șoferul motocicletei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, motocicleta condusă este neînmatriculată.

Pe numele individului a fost întocmit un dosar de cercetare penală

Al doilea accident de motocicletă a fost înregistrat în jurul orei 10.30, când, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism strada Ștefan cel Mare din municipiul Mangalia, iar la intersecție cu strada Vânători nu s-a asigurat in timpul efectuării manevrei de întoarcere. Atunci a fost acroșat de o motocicletă, condusă în aceeași direcție de un bărbat, de 21 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*