Un individ a fost depistat de jandarmii constănțeni după ce a sustras o bicicletă

Bicicleta furată și recuperată de jandarmi. FOTO IJJ Constanța

Jandarmii constănţeni au depistat în cursul nopţii de 9 spre 10 aprilie un bărbăt în vârstă de 50 de ani care se deplasa cu o bicicletă sustrasă şi intenţiona să se cazeze la centrul de carantinare din staţiunea Mamaia.

În jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat o persoană care mergea cu o bicicletă în apropierea centrului de carantinare din stațiunea Mamaia, dinspre Năvodari spre Constanța. Acesta le-a povestit jandarmilor că pe drum i s-a stricat maşina, în apropierea complexului ,,Lebăda” şi a continuat deplasarea cu bicicleta pe care o avea în portbagaj. Ulterior a făcut pană la aceasta și și-a continuat drumul pe lângă bicicletă.

Conform spuselor celui în cauză, după ce a parcurs o distanţă considerabilă pe jos, acesta a obosit şi a intenţionat să se cazeze pentru a se odihni chiar la centrul de carantină din staţiunea Mamaia, urmând sa continue deplasarea în cursul dimineţii.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit că de fapt bicicleta a fost „împrumutată” din faţa unei scări de bloc. Bărbatul a recunoscut că nu este bicicleta lui, dar a menţionat că avea de gând să o returneze în ziua următoare.

Oamenii legii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă lucrătorilor Postului de Poliţie Mamaia, în vederea continuării cercetărilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*