Un individ a fost depistat de jandarmii constănțeni după ce a sustras o bicicletă

Bicicleta furată și recuperată de jandarmi. FOTO IJJ Constanța

Jandarmii constănţeni au depistat în cursul nopţii de 9 spre 10 aprilie un bărbăt în vârstă de 50 de ani care se deplasa cu o bicicletă sustrasă şi intenţiona să se cazeze la centrul de carantinare din staţiunea Mamaia.

În jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat o persoană care mergea cu o bicicletă în apropierea centrului de carantinare din stațiunea Mamaia, dinspre Năvodari spre Constanța. Acesta le-a povestit jandarmilor că pe drum i s-a stricat maşina, în apropierea complexului ,,Lebăda” şi a continuat deplasarea cu bicicleta pe care o avea în portbagaj. Ulterior a făcut pană la aceasta și și-a continuat drumul pe lângă bicicletă.

Conform spuselor celui în cauză, după ce a parcurs o distanţă considerabilă pe jos, acesta a obosit şi a intenţionat să se cazeze pentru a se odihni chiar la centrul de carantină din staţiunea Mamaia, urmând sa continue deplasarea în cursul dimineţii.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit că de fapt bicicleta a fost „împrumutată” din faţa unei scări de bloc. Bărbatul a recunoscut că nu este bicicleta lui, dar a menţionat că avea de gând să o returneze în ziua următoare.

Oamenii legii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă lucrătorilor Postului de Poliţie Mamaia, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*