Lucrările de asfaltare de pe bulevardul Mamaia vor fi făcute noaptea

Lucrările de asfaltare de pe bulevardul Mamaia vor fi făcute noaptea. FOTO Primăria Constanța

Lucrările de reabilitare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei continuă, echipele administratorului drumului public urmând să intervină la noapte cu utilaje de asfaltare pe sensul de mers către strada Patriei.

Potrivit Primăriei Constanța, se va turna asfalt pe banda de circulație situată lângă scuarul median. Pentru ca disconfortul creat de lucrări să fie cât mai redus, traficul rutier va fi restricționat parțial, pe segmentul de drum pe care se intervine, în intervalul orar 19.30 – 05.30. Lucrările de asfaltare vor continua vineri noapte pe celelalte benzi de circulație, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Pentru recondiționarea carosabilului se va utiliza asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Autoritățile fac apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*