Deși se va desfășura fără spectatori, jandarmii constănțeni vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre Farul Constanța și FCSB

Jandarmii vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre Farul Constanța și FCSB

Stadionul Central al Complexului Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi”, situat în localitatea Ovidiu, va găzdui joi, 4 noiembrie, de la ora 20.30, partida de fotbal restantă dintre Farul Constanța şi FCSB, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I, Casa 2021-2022 etapa XIII.

Competiția sportivă se desfășoară fără spectatori având în vedere măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului înainte și după încheierea meciului de fotbal, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*