Un hoț a furat zece kilograme de cârnați dintr-o gospodărie din Mangalia în seara de Crăciun

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor
O gospodină din Mangalia a rămas fără cârnați din frigiderul aflat într-o dependință din curte, după ce a fost călcată de hoți. Oamenii legii sunt pe urmele făptașului care a fost surprins de camerele de supraveghere din vecinătate.
Un hoț flămând este căutat de către polițiștii din Mangalia, după ce, în seara de Crăciun a prădat o gospodărie din Mangalia.
„Azi noapte (…) a sărit poarta de metal, de peste 2 m înălțime, a intrat în foișor (este ca o bucătărie închisă) și mi a furat cârnații din frigider! Problema nu sunt cârnații , este teama de țigani ! Am sesizat poliția, au fost foarte rapizi, și-au făcut treaba ca la carte! Le mulțumesc pe aceasta cale ! Vecinii mei m au ajutat cu înregistrările video ! Așa că aviz amatorilor să se gândească de două ori înainte de a mai intra prin efracție în casa oamenilor“, a postat păgubita pe un grup al unei rețele de socializare.
Imaginile cu hoțul surprins în flagrant au fost predate polițiștilor, care l-au identificat și încearcă acum să îl prindă.
„Am avut o sesizare azi noapte, de la o femeie, domiciliată în municipiul Mangalia, cu privire la faptul că i-ar fi fost furată o cantitate de 10 kilograme de cârnați, dintr-o dependință.S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*