Un hoț a furat zece kilograme de cârnați dintr-o gospodărie din Mangalia în seara de Crăciun

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor
O gospodină din Mangalia a rămas fără cârnați din frigiderul aflat într-o dependință din curte, după ce a fost călcată de hoți. Oamenii legii sunt pe urmele făptașului care a fost surprins de camerele de supraveghere din vecinătate.
Un hoț flămând este căutat de către polițiștii din Mangalia, după ce, în seara de Crăciun a prădat o gospodărie din Mangalia.
„Azi noapte (…) a sărit poarta de metal, de peste 2 m înălțime, a intrat în foișor (este ca o bucătărie închisă) și mi a furat cârnații din frigider! Problema nu sunt cârnații , este teama de țigani ! Am sesizat poliția, au fost foarte rapizi, și-au făcut treaba ca la carte! Le mulțumesc pe aceasta cale ! Vecinii mei m au ajutat cu înregistrările video ! Așa că aviz amatorilor să se gândească de două ori înainte de a mai intra prin efracție în casa oamenilor“, a postat păgubita pe un grup al unei rețele de socializare.
Imaginile cu hoțul surprins în flagrant au fost predate polițiștilor, care l-au identificat și încearcă acum să îl prindă.
„Am avut o sesizare azi noapte, de la o femeie, domiciliată în municipiul Mangalia, cu privire la faptul că i-ar fi fost furată o cantitate de 10 kilograme de cârnați, dintr-o dependință.S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*