FOTO VIDEO Un autoturism a fost mistuit de flăcări pe o stradă din municipiul Medgidia

Pompierii au intervenit pentru stinge incendiul izbucnit la autoturism. FOTO CTnews.ro

Un autoturism a ars scrum în pe o stradă din vecinătatea unui supermarket din Medgidia. Focul s-a extins cu repeziciune și cu tot efortul pompierilor, nu s-a mai putut salva nimic din mașină.

În juru orei 18.00, ISU Dobrogea a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un autoturism a luat foc în mers pe raza municipiului Medgidia. Un echipaj de pompieri a ajuns în scurt timp la fața locului și au reușit să stingă flăcările în aproximativ 15 minute, dar nu au mai putut salva nimic.

Se pare că incendiul ar fi pornit, potrivit martorilor, de la o defecțiune tehnică la turbină care a turat la maxim motorul ce a cedat și a luat foc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*