Un fost electrician a murit după ce s-a electrocutat pe un stâlp, în satul constănțean Almălău

Un fost electrician a murit după ce s-a electrocutat pe un stâlp

Un bărbat de 63 de ani, din Almălău, fost electrician, a murit duminică, 9 mai, după ce s-a electrocutat pe un stâlp unde urcase pentru a lega un cablu.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în satul Almălău, comuna Ostrov, după ce un bărbat ce urcase pe un stâlp de electricitate rămăsese atârnat, inconștient. La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, o autoscară, și un echipaj SAJ.

Din unele informații, bărbatul, acum pensionar, era fost electrician ce se urcase pe stâlpul respectiv pentru a lega un cablu și s-a electrocutat.

El a fost coborâtă de pe stâlp, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Ulterior, bărbatul a fost declarat decedat de echipajul SAJ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*