Un fost comisar din cadrul Biroului Rutier Medgidia, trimis în judecată pentru luare de mită

Sigla DNA. FOTO radu-tudor.ro
Sigla DNA. FOTO radu-tudor.ro

Un fost comisar din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Rutier a fost trimis în judecată, în stare de libertate, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanţa, acuzat fiind de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit de procurorii anticorupție se arată că în perioada decembrie 2018 – cursul anului 2019, Bogdan Duțu, în calitate de ofițer de poliție judiciară, cu gradul de comisar, în cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Rutier, ar fi primit de la o persoană, martor în cauză, suma de 4.500 de lei, în legătură cu atribuțiile sale de serviciu.

„Concret, inculpatul ar fi primit suma de bani menționată, lăsând să se înțeleagă că va desfășura cercetările într-un dosar penal în care martorul era cercetat  pentru săvârșirea unei infracţiuni la regimul circulației pe drumurile publice, astfel încât să fie dispusă o soluție favorabilă acestuia din urmă”, de arată în rechizitoriul procurorilor DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*