Un excavatorist s-a ales cu dosar penal după ce a rupt un cablu electric ce alimenta Gara Constanța

Gara CFR Constanța. FOTO Cătălin Schiporr

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Județean Poliție Transporturi Constanța au deschis un dosar penal în urma unor lucrări ilegale care au dus la distrugerea unui cablu electric esențial pentru alimentarea stației de cale ferată. Incidentul a avut loc în fața Stației CF Constanța.

Conform informațiilor, lucrările de excavare au fost inițiate de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, excavatorist și angajat al unei companii responsabile cu amenajarea unei parcări.

Cu toate că nu avea cunoștință despre amplasamentul cablurilor electrice din zonă, în ziua de joi, 08 iunie, excavatoristul a demarat lucrările fără a ține cont de infrastructura subterană, secționând astfel cablul electric folosit pentru alimentarea stației de cale ferată. Polițiștii au intervenit în urma sesizării primite și au constatat distrugerea din culpă a cablului.

În prezent, dosarul de cercetare penală a fost deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*