Polițiștii constănțeni au descoperit că un bărbat prins în flagrant când fura o poșetă este autorul mai multor furturi din locuințe

Făptuitorul a fost retinut. FOTO diegoattorney
Persoanele cercetate sunt după gratii. FOTO diegoattorney

Un individ a fost prins de un echipaj de poliție, în flagrant, în timp ce fura o poșetă dintr-un imobil. Pe numele său a fost emis mandat de arestare, iar ulterior s-a stabilit că este autorul mai multor fapte comise în Constanța și Tuzla.

În urma cercetărilor privind săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă comisă la data de 13 ianuarie, pe raza municipiului Constanța, când un bărbat, în vârstă de 43 de ani, ar fi pătruns în incinta unui imobil și ar fi sustras o poșetă, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Secțiilor 1,2 și 5 Poliție au extins cercetările cu privire la persoana în cauză, care se află deja în C.R.A.P. al IPJ Constanța din aceeași zi a comiterii faptei.

Polițiștii constănțeni au reușit documentarea activității infracționale a bărbatului în cauză,reținând în sarcina acestuia săvârșirea a 13 infracțiuni de furt din locuințe, fapte comise în luna decembrie 2018, pe raza municipiului Constanța și a localității Tuzla.

Prejudiciul creat în dauna persoanelor vătămate este de aproximativ 33.000 de lei, constând în bani, bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile și laptopuri.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*