Un copil din centrul de plasament Antonio din Constanța a câștigat la un concurs de desen, o excursie la Londra

Sebastian va pleca în primăvară în excursia câștigată la concursul de desen. FOTO DGASPC Constanța

Sebastian Daniel, elev în clas a II-a la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța a câștigat o vacanță de vis, în Londra, la concursul de desene, ediția Crăciun 2017, organizat de un hypermarket. Desenul lui Sebi a fost ales din alte 20.000 de lucrări trimise de copii.

Povestea lui Sebi este una deosebită. Băiatul, în vârstă de 9 ani, a ajuns la centrul de plasament Antonio în anul 2012 cu o serie de probleme de sănătate. Nu vorbea deloc, nu știa să scrie și nici să citească și avea dificultăți de adaptare. Acum, Sebi poate să comunice și este elev în clasa II-a.

Sebi va pleca în vacanța de vis, în Londra, în primăvara anului viitor, însoțit de un educator din cadrul centrului de plasament Antonio.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*