Un copil de doi ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Constanța. Băiatul este conștient și stabil

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu

Un copil de doi ani a ajuns la Spitalul Județean Constanța, după ce sâmbătă dimineața a căzut de la etajul doi al unui bloc, el suferind un traumatism cranio-facial.

Polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un copil în vârstă de doi ani ar fi căzut de la etajul al doilea al unui bloc de pe Aleea Lirei din municipiul Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana în cauză, este vorba de un băiețel, în vârstă de doi ani, dar și pe mama acestuia. Din primele informații, femeia s-ar fi aflat pe balcon împreună cu copilul, iar într-un moment de neatenție aceasta ar fi căzut de la etajul al doilea. Copilul a fost transportat la spital, fiind stabili și conștient. El a suferit un traumatism cranio-facial.

În cauză polițiștii Secției 5 au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*