Un copil a dispărut în apele mării pe plaja din Corbu

Căutări persoană dispărută în mare

Un copil a dispărut în apele marii pe plaja din Corbu. In zonă nu sunt salvamari, fiind vorba de o plajă neamenajată.

Potrivit primelor informații, doi copii de 14 ani au intrat în apă, pe mare fiind valuri. La un moment dat au fost băgați la fund, iar unul dintre ei a reușit să iasă, în timp ce celalat a dispărut. La fața locului a fost trimis un echipaj de scafandrii al ISU Dobrogea, dar și echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*