Nava fluvială Avalon Passion, scurtă escală în portul Constanța

Nava fluvială Avalon Passion, scurtă escală în portul Constanța. FOTO: CN APMC SA

Nava fluvială de pasageri Avalon Passion a avut luni, 17 octombrie, o scurtă escală în portul Constanța, cu 133 de turiști la bord. Cei mai mulți dintre aceștia sunt americani și canadieni, dar la bord sunt și pasageri din Marea Britanie, România, Malaezia.

Pentru pasagerii de pe nava Avalon Passion a fost organizat un tur în zona veche a orașului Constanța, care a inclus câteva obiective turistice importante.

Avalon Passion, pavilion Elveția, a fost construită în anul 2016, are o lungime de 135 metri, iar echipajul este format din 47 de persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*