Un constănțean căutat pentru infracțiuni comise în Grecia a fost prins de polițiști. Bărbatul va fi predat autorităților grecești

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni de furt calificat, fapte comise în Grecia. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

În cursul zilei de 3 mai, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Grecia.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat pe teritoriul Greciei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Curtea de Apel Constanța a emis pe numele bărbatul în cauză mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, în vederea predării către autorităţile grecești.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*