Mașină de poliție, implicată într-un accident rutier la Cernavodă

Mașină de poliție implicată într-un accident rutier

O mașină de poliție a fost implicată într-un accident rutier la Cernavodă, eveniment soldat doar cu pagube materile.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 iunie, în jurul orei 22.25, o autospecială a Poliției Orașului Cernavodă, care se deplasa la o intervenție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Medgidiei,  a fost lovită de un autoturism.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că , la intersecția cu strada Saint Sebastian Surloire, șoferul autoturismului ar fi efectuat viraj la stânga, lovind autospeciala Poliției, care se angajase în depășirea acestuia.

În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare,  în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*