Un constănțean a ajuns după gratii după ce a dat foc locuinței

Un constănțean a ajuns după gratii după ce a dat foc locuinței.

La data de 15.05.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.05.2024, până la data de 13.06.2024 inclusiv, a inculpatului H.L.F., cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de distrugerea și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În concret, în cauză s-a reţinut că la data de 14.05.2024, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla în locuinţa sa din municipiul Constanţa, inculpatul H.L.F. a agresat-o fizic pe soţia lui, H.L.G. Aceasta a suferit vătămări corporale şi a fost transportată de un echipaj de ambulanţă la o unitate medicală.

Ulterior, în jurul orei 01:00, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul a condus pe drumurile publice autoturismul său şi a provocat un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Apoi, în jurul orei 01:30, el s-a întors în locuinţa sa, a stropit interiorul cu un material inflamabil şi a incendiat-o. 

Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

La data de 15.05.2024 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.05.2024, până la data de 13.06.2024 inclusiv, față de inculpatul H.L.F” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*