IPS Teodosie vizitează biserica din Spitalul Municipal Mangalia

Biserica Sf. Mina din Mangalia
Biserica Sf. Mina din Mangalia

Vizită pastoral-misionară pentru IPS Teodosie. Ierarhul Tomisului merge duminică, 7 februarie, în parohia “Sfântul Mare Mucenic Mina”. Biserica găzduită de Spitalul Municipa Mangalia va fi gazda Sfintei Liturghii începând cu ora 8.45.

Biserica de lemn, de tip maramureșean, cu hramul „Sf. Mina și Sf. Pantelimon și Ermolae” a fost sfințită pe 15 iulie 2007, slujba fiind oficiată de către Înalt Preasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Parohia are și un centru social amenajat la standarde europene. Acolo, 30 de copii de la Centrul Sportiv Mangalia, care fac parte din familii nevoiașe, primesc zilnic o masă caldă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*