Un consilier local de la Agigea, reținut de DNA pentru trafic de influență. Dorel Manea a cerut șpagă de 11.000 euro

Dorel Manea a fost reținut de procurorii DNA
Dorel Manea a fost reținut de procurorii DNA

Consilierul local Dorel Manea a fost reținut de procurorii DNA pentru o presupusă faptă de trafic de influență. Anchetatorii spun că, în urmă cu două zile, Manea a cerut unui om de afaceri suma de 11.000 euro. El a pretins că are influență asupra unor funcționari publici din Primărie și că ar putea să trucheze în acest fel o licitație pentru concesionarea mai multor terenuri.

“Totodată, inculpatul l-a asigurat pe denunțător că poate determina persoanele respective să asigure obținerea, de către acesta din urmă, a unui contract de concesiune pentru un asemenea teren.

În același context, la data de 24 martie 2016, în baza înțelegerii anterioare, inculpatul Manea Dorel a primit de la omul de afaceri suma de 3.000 euro reprezentând o primă tranșă din totalul de 11.000 euro pretinși, împrejurare în care procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii fragrante.

La data de 25 martie 2016, inculpatul Manea Dorel urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții DNA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*