Un club din nordul Stațiunii Mamaia a luat foc sâmbătă dimineață

Incendiul de la clubul din Mamaia a fost stins. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață la un club din nordul stațiunii Mamaia. Focul ar fi izbucnit de la ghena de gunoi și s-a extins la copertina clubului.

Alarma s-a dat în jurul orei 7.15, când la ghena de gunoi a unui club din nordul stațiunii Mamaia a fost observat un incendiu ce se întindea cu repeziciune, focul ajungând și la copertină. La fața locului a fost trimis echipajul cu autospeciala ISU Dobrogea din punctul temporar Mamaia, care a ajuns în câteva minute. Pompierii au găsit incendiul parțial lichidat, flăcările afectând ghena de gunoi și aproximativ 6 metri pătrați din copertina clubului.

Pompierii și polițiștii urmează a stabili cauzele care au dus la producerea incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*