Braconier găsit mort pe un câmp lângă Tuzla

Bărbat găsit spânzurat sub un vagon de marfă

Noapte cu ghinion pentru un grup de braconieri. Mașina cu care au mers la vânătoare s-a răsturnat, iar unul dintre ei a fost strivit sub mașină și a decedat.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 16 noiembrie a.c., în jurul ore 1.35, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism de teren s-ar fi răsturnat în zona extravilană a localității Tuzla, județul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au găsit autovehiculul în cauză, răsturnat pe partea dreaptă, iar în apropiere au identificat un bărbat, de 44 de ani, decedat. Din primele cercetări a fost stabilit faptul că, bărbatul decedat, participase, alături de alți doi bărbați, ocupanți ai autoturismului, la o partidă ilegală de vânătoare, în zona localității Tuzla.
Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*