Două căruțe mai puțin pe străzile din municipiul Constanța

Traficul rutier din municipiul Constanța este acum puțin mai sigur. FOTO DGPL Constanța

Încă doi „ecologiști“, depistați în traficul rutier din municipiul Constanța la comanda unor atelaje hipo, au fost lăsați pe jos de către polițiștii locali.

Echipajul Direcției Generale a Poliției Locale Constanța a depistat a depistat un conducător de vehicul cu tracțiune animală care se deplasa pe strada Semănătorului din municipiul Constanța. Un altul a fost depistat pe strada Nicolae Filimon. În ambele cazuri, oamenii legii au dispus măsura imobilizării atelajelor hipo și depozitarea lor într-un loc special amenajat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*