Un cetățean străin a fost prins cu ecstasy și MDMA în zona de intrare a unui festival din Mamaia

Droguri găsite de polițiști. FOTO Poliția Română

Un cetățean străin a fost prins cu ecstasy și MDMA când încerca să intre la un festival din Mamaia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au organizat o acțiune pe raza stațiunii Mamaia, în urma căreia un bărbat (cetățean străin) a fost prins în flagrant delict în timp ce deținea în scopul comercializării droguri de mare risc (9 comprimate ecstasy și aproximativ 20 grame MDMA). Acesta se afla în zona porților de acces către perimetrul alocat desfășurării unui festival de muzică.

De asemenea, sunt efectuate cercetări și față de alți doi bărbați (cetățeni străini), pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc și de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La aceeași dată, aceștia au fost depistați având asupra lor diferite cantități de cocaină și ketamină.

În urma percheziției domiciliare efectuate la adresa de cazare a celor trei bărbați au fost identificate și ridicate diferite cantități de cocaină, ketamină și canabis, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.

La data de 5 mai a.c. a fost dispusă măsura reținerii față de bărbatul prins în flagrant delict cu droguri de mare risc, iar astăzi, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*