Trei bărbați au fost reținuți după ce au furat bunuri de 20.000 de lei

Trei bărbați au fost reținuți după ce au furat bunuri de 20.000 de lei, faptele fiind comise în anii 2023 și 2024.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat.

Astfel, în perioada 2023-2024, ar fi sustras diferite bunuri, respectiv bani, telefoane mobile, biciclete, din locuințele unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice.

Prejudiciul total este de aproximativ 20.000 de lei.

Unele dintre bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate.

Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 7 iunie a.c., vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*