Un cățel abandonat de un ofițer american își caută o familie iubitoare în Constanța

Un cățel abandonat de un ofițer american își caută o familie iubitoare în Constanța

Un militar american, cantonat în județul Constanța, încearcă să-i găsească un cămin unui pui de cățel care, după ce a fost adoptat de un ofițer american, a fost abandonat din nou pe străzi.

Într-un mail trimis pe adresa redacției noastre, militarul american, care vrea să-și păstreze anonimatul, povestește că puiul de câine a fost salvat inițial de ofițerul american cu intenția de a-l face cadou fiilor săi, aflați în Germania.

„Un maior din SUA a adoptat un pui de cățel de pe stradă, cred că are vârsta de șapte luni. Câinele era menit ca un cadou de Crăciun pentru fiii săi din Germania. Ofițerul i-a pus nume cățelului, l-a hrănit, i-a făcut pașaport pentru animale de companie, l-a vaccinat și l-a microcipat. Apoi a decis că dura prea mult să îl antreneze și a eliberat animalul în stradă cu o zi înainte de Ziua Recunoștinței”, povestește soldatul american.

El spune că are acum grijă atât cât poate de câine, îi dă de mâncare și îl mai ia în locuința sa, dar nu poate să-l adopte și, în general, puiul de cățel trăiește mai mult în stradă.

„Este un câine drăguț, inteligent, iubește copiii și este prietenos cu alte animale de companie”, a mai scris militarul american.

El speră ca cineva să adopte puiul de câine și spune că acesta se află în Mamaia și poate fi găsit în zona Alezzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*