Un cadavru carbonizat a fost găsit în curtea unei societăți comerciale din Constanța

Un cadavru carbonizat a fost găsit în curtea unei societăți comerciale din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 septembrie, în jurul  orei 14.25 , polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că , în incinta unei societăți comerciale,  a fost găsit un cadavru carbonizat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În acest caz, cercetările sunt continuate, de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*