Incendiu de proporții la Agigea. Mansarda unei vile a fost mistuită de flăcări

Echipele de pompieri de la ISU Dobrogea au lichidat incendiul. FOTO V.M.
Echipele de pompieri de la ISU Dobrogea au lichidat incendiul. FOTO V.M.

Alerta s-a dat la ora 22.15. Două autospeciale de la Detașamentul Port al ISU Dobrogea, o autoscară și o autospecială de la detașamentul Fripis și încă una de la Tuzla au fost trimise la locul incendiului.

Echipele de intervenție au localizat focul în mansarda vilei de pe Aleea Teilor, nr 4 din Agigea. Ceața de afară și vântul au făcut ca intervenția să fie una dificilă. Totodată, strada pe care a izbucnit focul are mai multe vile una lângă alta și flăcările se puteau întinde cu repeziciune.

Echipele de intervenție au reușit totuși să stingă incendiul o oră mai târziu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*