Un bucureștean a fost prins de către polițiștii de frontieră în zona Midia, cu 220 kg de peşte, transportate fără documente legale

O cantitate mare de pește a fost confiscată de către polițiștii de frontieră. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat, în zona de competență, un cetăţean român care transporta, cu o autotutilitară, peste 220 kilograme de pește, fără documente legale.

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia au acționat în cursul zilei de 14 august în baza unei informații și au oprit pentru control, la intersecția DN22A – DC 86, în județul Constanța, o autotutilitară înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român T.F., în vârstă de 56 de ani, domiciliat pe raza municipiului București.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit în habitaclul acesteia, 18 lăzi în care se afla cantitatea de 226 kilograme peşte, din specia caras și șalău, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*