Un biciclist a fost accidentat mortal în apropiere de localitatea Limanu

Biciclistul a fost accidentat mortal d ec[tre un autoturism. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat a decedat sâmbătă seară în urma unui accident rutier. Victima se afla pe o bicicletă în momentul în care a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări ale polițiștilor, în seara de 6 octombrie, pe DC 9 intersecție cu DJ 391, în apropierea localității Limanu, în direcția de mers spre localitatea 2 Mai, a avut loc un accident rutier. Este vorba de un impact între între un autoturism și un biciclist.

A rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, un bărbat în vârstă de 56 de ani care, cu tot efortul depus de cadrele medicale, a fost declarat decedat.

Anchetatorii au stabilit că cel mai probabil, neatenția în conducere a fost cauza accidentului, biciclistul di localitatea Limanu, fiind acroșat de autoturismul care circula în același sens de mers.

S-a stabilit și faptul că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind transportat la Spitalul Municipal Mangalia pentru recoltarea de probe biologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*