Jucării contrafăcute, de aproximativ 40.000 de lei, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Jucării contrafăcute, descoperite în Portul Constanța. FOTO Arhiva CTNews

Sute de mașinuțe și seturi de construcție din plastic, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperit de polițiștii de frontieră într-un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere au verificat un container sosit din China în Portul Constanța Sud, ce avea ca destinatar o societate comercială din județul Maramureș.

„În urma controlului, au fost descoperite 96 de mașinuțe din plastic cu baterii și 252 de seturi de construcție din plastic, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală”, au precizat reprezentanții instituției.

Bunurile, în valoare de aproximativ 40.000 de lei la prețul produselor originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*