Un bebeluș de 5 luni a murit într-un accident rutier lângă Negru Vodă

Ambulanțele au venit în ajutorul victimelor

O tragedie s-a produs joi seară pe DJ 391 Mangalia – Negru Vodă, la ora 19.33, după manevra unui șofer, care a dus la decesul unui bebeluș și rănirea altor persoane.

Potrivi polițiștilor constănțeni, șoferul unui autoturism înmatriculat în Iași care circula dinspre Mangalia a fectuat viraj la stânga fără să se asigure. Numai că din spatele său venea o altă mașină, al cărei șofer se angajase în depășire. A urmat o coleziune violentă, în urma căreia un bebeluș de 5 luni aflat în mașina de Iași pe locul stânga spate a decedat la scurt timp, efortul medicilor de a-l resuscita fiind în zadar.

Alte trei persoane, rude, o fată de 17 ani, una de 25 și un bărbat de 31 de ani au fost transportați la Spitalul Mangalia. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*