Două persoane au fost trimise în judecată pentru scandalul din luna august din clubul Asylum din stațiunea Mamaia

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au finalizat cercetările în dosarul scandalului din club Asylum și au dispus trimiterea în judecată a două persoane, una dintre ele, pentru tentativă la omor. Ambii inculpați au părăsit țara imediat după incident, fiind emise mandate europene de arestare preventivă.

Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că inculpatului N. (fost B.) V., în data de 2 august, ora 3.00, a agresat-o pe persoana vătămată Ş.S.I., în timp ce se aflau în clubul Asylum din staţiunea Mamaia. În timpul conflictului, i-a aplicat persoanei vătămate lovituri cu obiect tăietor-înțepător la nivelul bărbiei şi la nivelului pieptului, zonă vitală, iar plăgile tăiate au necesitate îngrijiri medicale şi sutură, leziunile fiind produse prin utilizarea unor obiecte periculoase – cuţit, obiect interzis la deţinere în club.

Prin actele de violenţă săvâşite inculpatul a inspirat un sentiment de teamă în rândul publicului prezent în club.

În acelaşi context, inculpatul B. T. i-a aplicat aceleiaşi persoanei vătămate, mai multe lovituri cu un cuțit, aflat în teacă, în zona superioară spate.

Faţă de inculpaţi a fost luată măsura arestului preventiv în lipsă, fiind emise mandate europene de arestare pe numele acestora, N. (fost B.) V., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi B. T., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*