O persoană a fost rănită după o explozie la bordul unei ambarcațiuni de agrement pe mare, în Costinești

Plaja din Costinești este plină după o săptămână de ploi
Plaja din Costinești

Un bărbat a suferit arsuri și a fost transportat la spital după o explozie înregistrată la bordul unui vaporaș cu care se efectuau plimbări pe mare. Accidentul s-a produs în Costinești.

Din primele informații se pare că explozia s-a produs la pompa de santină a unui vaporaș cu care se efectuau plimbări pe mare. Se pare că nu erau pasageri la bord în momentul exploziei, victima fiind un membru al echipajului.

UPDATE:

Ambarcațiunea în cauză efectua curse între stațiune și celebra epava.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, explozia a avut loc la momentul plecării ambarcațiunii de la mal, în momentul respectiv la bord aflându-se cinci pasageri. Nu a fost înregistrată decât o singură victimă, angajatul, care a fost transportat la spital cu arsuri pe 50% din suprafața corpului.

Polițiștii din Costinești au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Se pare că administratorul societății ce deținea ambarcațiunea este audiat de către polițiștii din Costinești în legătură cu acest accident.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*