Un bătrân de 80 de ani a murit după ce a căzut de la etajul cinci al Spitalului Județean Constanța

Spitalul clinic Județean de Urgență Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Un bătrân în vârstă de 80 de ani, pacient internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, a murit duminică dimineață după ce a căzut de la etajul cinci al clădării.

Poliţişti din cadrul Secției 3 au fost sesizați, duminică, 28 februarie, cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Județean Constanța ar fi căzut în gol de la etajul cinci. La fața locului au ajuns și salvatorii Inspectoratului pentru Situații de urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

„Am fost solicitați să intervenim prin apel unic la 112, în această dimineață, la o persoană posibil căzută de la etajul cinci, în fața Centrului de Dializă. La fața locului au fost alertate o mașină de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța – B2. Din păcate, bărbatul, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a fost declarat decedat la fața locului, în urma protocolului de resuscitare”, au transmis reprezentanții ISU „Dobrogea”.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*