Accident grav în localitatea Plopeni în ziua de Crăciun

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier. FOTO SAJ Constanța

Două persoane au ajuns la spital în ziua de Crăciun în urma unui accident rutier. Evenimentul s-a produs luni după amiază pe raza localității Plopeni.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 16.30 în localitatea Plopeni, fiind vorba de un impact frontal între două autoturisme, în care se aflau patru persoane, una dintre ele fiind încarcerată. La fața locului au fost direcționat echipaje de descarcerare ale ISU Dobrogea  și echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță. Doi dintre răniți au fost preluați de echipajele medicale și transportate la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*